LEVERING & RETOUREN

Leveringsinformatie:

 

Uw bestelling wordt binnen maximaal 3 werkdagen na de dag waarop u uw bestelling heeft geplaatst bij Cargo afgeleverd en uw bestelling binnen 7 werkdagen bij Cargo. Er is geen verzending in het weekend en op feestdagen. U kunt de leveringsfasen van de bestelling volgen in het gedeelte Mijn bestellingen van het gedeelte Mijn account.

 

Voor uw annuleringsverzoeken voor bestellingen:

 

Als uw bestelling zich in de voorbereidingsfase bevindt. Als uw product nog niet bij de Cargo autoriteiten is afgeleverd, kunt u dit melden door te bellen met onze klantenservice via +31 6 2161 6982 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Uw bestelling wordt in de loop van de dag geannuleerd.

 

Terugbetalingsproces kosten:

 

Uw retourproduct CSP GLOBAL ENTERPISE B.V. Het wordt onderzocht door de autoriteiten en er wordt onderzocht of het voldoet aan de retourvoorwaarden. De retourzending van de producten die voldoen aan de retourprocedures wordt goedgekeurd en de productvergoeding wordt binnen 10 werkdagen op uw bank gestort. Vanwege bankprocedures kan het 7-15 werkdagen duren voordat deze vergoeding op uw rekening wordt weergegeven.

 

• Het(de) product(en) dient(en) in de originele verpakking onbeschadigd, ongebruikt en onbeschadigd als gevolg van misbruik naar ons te worden opgestuurd.

 

• U moet de verkoopfactuur van het product meesturen.

 

• De klant is verplicht het product terug te sturen in de staat waarin het hem is afgeleverd, en in geval van gebruik, het verlies in handelswaarde van de goederen door gebruik te vergoeden.

 

Retour-, ruiladres: Breemarsweg 461, Hengelo, 7555KA

 

Volledig adres: Breemarsweg 461, Hengelo, 7555KA

Whatsapp Support

We are waiting for your support requests.

Whatsapp Support